Kayıt Ol   Şifreni mi unuttun ?   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Giriş Yap
  • Kayıt Ol
Sayfa: [1]
Site Author : Konu: SUYUN KALDIRMA KUVVETİNDEN HAREKET  (Okunma sayısı 1171 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şubat 01, 2009, 06:00:22 ÖÖ
Bilim İnsanları
*
Üye No : 5773
Arkadaşlar.Bu konu ile ilgili amatör ama ciddi çalışmalarım var. Durgun su içerisinde hareket edebilecek bir mekanizma yaptığımı sanıyorum ama tam olarak bitirmedim bazı konularda yardım gerekiyor konuya başladıktan sonra ayrıntıya girerim.

DÜNYA DEDELERİMİZİN MİRASI DEĞİL TORUNLARIMIZIN EMANETİDİR!!!!!!!!!!!!
Şubat 01, 2009, 12:27:01 ÖS
Bilim İnsanları
*
Üye No : 5772
Sadece durgun suda suyun kaldırma kuvvetını kullanarak birşeyler yapmaya çalışıyorsan termodinamiğn 2. yasasını halletmelisin hadi hallettin verim=1 oldu diyelim. birde termodinamiğin 1. yasası var. (başka bir ennerji kaynağı daha kullanacağım diyorsan orasını bilmem) Kısacası İcat yapacak arkadaşların Termodinamik Yasalarını okumalarını tavsiye ederim.  ;)

Biz bu işin okulunuda okuduk. Mak. müh.  :)
Şubat 04, 2009, 01:44:51 ÖÖ
Bilim İnsanları
*
Üye No : 5773
tavsiyeniz için teşekkür ederim. termodinamik yasalarını okudum ama yapacağım mekanizma ile ilişkisini anlamadım. ben bir kaç ton eksilmeyen yani kaybolmayan su (sıvı) içerisinde havuz gibi bir yer içerisinde belli biryönde hareket edebilecek mekanik bir düzenek yapmaya çalışıyorum. şu an düzenekteki zincirlerde kasma var onu engelleyebilirsem hareketin %99 olacağını gözlemleyebiliyorum. Bu konuda fikri olan yardımcı olursa sevinirim.

DÜNYA DEDELERİMİZİN MİRASI DEĞİL TORUNLARIMIZIN EMANETİDİR!!!!!!!!!!!!
Şubat 05, 2009, 07:47:25 ÖS
Bilim İnsanları
*
Üye No : 5772
1. termodinamik yasaları enerji dönüşümünün olduğu herşeyi ilgilendirir.
2. Sizin sistem hakkında pek bir bilgi vermemişsiniz. birinin yada birilerinin yardımını istiyorsan sistem hakkında daha çok bilgi vermelisin.
3. eğitim durumunuz nedir? sizin anlayacağınız şekilde yardımcı olayım. (özel mesajda atabilirsin)
(mekanik aksamlarda yardımcı olabilirim)  ;)

Biz bu işin okulunuda okuduk. Mak. müh.  :)
Şubat 26, 2009, 06:22:29 ÖS
Bizim Mucit
*
Üye No : 5791
düşüncene katkım olmsı için detay istiyorum yerli detay yok :)
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2009, 06:30:20 ÖS Gönderen: nurikara » Kayıtlı
Mart 06, 2009, 09:26:33 ÖÖ
Full Member
Üye No : 5
TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE GETİRİLİRSE OLMAZSA OLMAZ
Arkadaşlar.Bu konu ile ilgili amatör ama ciddi çalışmalarım var. Durgun su içerisinde hareket edebilecek bir mekanizma yaptığımı sanıyorum ama tam olarak bitirmedim bazı konularda yardım gerekiyor konuya başladıktan sonra ayrıntıya girerim.
Bu sistem ile ilgili olarak balıkların denize dalışını ve denizden yukarıya çıkışını kendine örnek alabilirsin.
Dünya da en iyi mucit Allah c.c dır dünya daki bütün canlılara ibret nazarı ile bakabilmeyi bilirsen kendi sistemine en güzel örneği alabilirsin.
Dediğin sistem çalışır.
Hiç bir kimsenin olumsuz görüşüne itibar etme.
Bir şey başarabilmek için sağır kurbağa rolünü iyi yapmalısın.
Sana başarılar dilerim.
inansayenerji@gmail.com 
bizimpazar@gmail.com  msn ye yazışmaya seni beklerim.

TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE İŞİN GEREĞİNCE GETİRİLİRSE OLMAZ SA OLMAZ DİYENLERDENİM.

İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA EN FAYDALI OLANIDIR. H.Ş. NE LAYIK OLABİLMEK İDEALİMDİR.

ŞİMDİ EN İYİ MUCİTLİK MUCİTLERİN BEN DÜŞÜNCESİNİ BİZ DÜŞÜNCESİNE ÇEVİREBİLMEKTİR.
SİZLERİ SADE SAMİMİ SEVGİMLE SELAMLA
Mart 06, 2009, 06:46:12 ÖS
Hero Member
Üye No : 3829
konuyu biraz açabilirmisin suyun kaldırma kuvetinden hareket demişsin sonrada manyetik alandan bahsetmişsin ve zincirler kasıyor demişsin. bunların arasında ne gibi bir bağlantı var. yardım istiyorsan ya doğru soruları soracaksın yada biraz açıklama yapacaksın. neye ve nasıl yardım edelim ?

-------------------------------------------------------
YA BEN BİZANSI ALIRIM YADA BİZANS BENİ
-------------------------------------------------------
Mart 30, 2009, 07:26:37 ÖS
Bizim Mucit
*
Üye No : 5791
Ocak 26, 2010, 01:25:42 ÖÖ
Full Member
Üye No : 5
TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE GETİRİLİRSE OLMAZSA OLMAZ
düşüncene katkım olmsı için detay istiyorum yerli detay yok :)

Suyun üstüne öyle bir düzenek kuruyorsunki.
Bu düzenek için yıllarca düşünüyorsun.Sonrada dişinden tırnağından artıramaya çalıştığın yada borçlanarak aldığın malzemeleri öyle bir güzelce birleştiriyorsun.
Sonra maddi darlık içinde kalıyorsun.Tamamlamaya gücün yetmiyor.,
Malzemelerin ve projen ede kalıyor.
burada ki akılı uyanığın birisi de buraya iki kelime yazarak bedava bilgi istiyor sende bura ya yazıyorsun.
Sonrada Tikinin kargaya öt bakalım senin sesin ne güzelmiş deyince kargada gaaaak deyince ağzındaki peyniri düşürüne aüalıdaki kurnaz tilki de peyniri yutuyormuş.
Karga işe bu sana ders olsun diyormuş.
Bize karga gibi burada gaaaak diyeceğiz birileride bedava peyniri yutacaklar aferim size.Bravo.
Bu proje için suyun üzerine öyle bir güzel düzneke kurarsınki.
Aynen su değirmeni gibi durmadan döner.
Senin hiç bir işlem yapmana gerek de kalmaz.
Bunun içinde ilk önce iyi niyetli iyi adamlarla iyi şartlarda iyi bir iş ortaklığı iş sırrı sözleşmesi yapılmalıdır.
Gerçi tanımadığın mafya vari gibi birisi ile sözleşme yapsan ne işe yararki borcunu ödme niyeti olmayanın verdiği karşılıksız çekle ticaret yapma gibi bir şey olur.
Neyse bu tür yazılar tıp dilince iyileşmeyecek hastaya verilen isim gibi ümit siz vaka ya benzer vesselam.

TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE İŞİN GEREĞİNCE GETİRİLİRSE OLMAZ SA OLMAZ DİYENLERDENİM.

İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA EN FAYDALI OLANIDIR. H.Ş. NE LAYIK OLABİLMEK İDEALİMDİR.

ŞİMDİ EN İYİ MUCİTLİK MUCİTLERİN BEN DÜŞÜNCESİNİ BİZ DÜŞÜNCESİNE ÇEVİREBİLMEKTİR.
SİZLERİ SADE SAMİMİ SEVGİMLE SELAMLA
Ocak 28, 2010, 10:04:02 ÖÖ
Bizim Mucit
*
Üye No : 5960
TEORİĞİN SAĞLAM OLSUN Kİ PRATİKTE FAZLA OYALAMA...
efaman09 arkadaşım : suyun hareket enerjisini bir başka enerjiye dönüştürmek ist,iyorsan bu konuda yapılmış deneysel ve uygulanabilir pekçok çalışma var ( gelgitden, dalgalardan, dip akıntılarından, ). burada temel sorun ters kuvvetler sebebiyle enerjinin yüzdeyüz başka bir enerjiye dönüştürülememesidir. zincirdeki bir kasmadan bahsetmişsin; duba gibi zemine sabitlemek için kullandığın bir zincirmi yoksa bir dişli aracılığı ile yan yüzeylere sabitlemek için kullandığın bisiklet zincirine benzer bir zincir mi??
zemine sabitlemek için kullandığın zincirse platformun kendi kseni etrafında dönmesini engellemelisin.
yan yüzeylere sabitlemek için kullandığın bir zincirse gergi dişlisi koyman lazım.
ancak her iki durumda da enerji verimin düşer

TEORİĞİN SAĞLAM OLSUN Kİ PRATİKTE KARŞILAŞTIĞIN SORUNLARLA FAZLA OYALANMA...
Mart 15, 2010, 11:34:31 ÖS
Hero Member
Üye No : 144
suyun kaldırma kuvvetinden dengeyi bozarak hareketi sürekli hale getirmek, yerçekiminden yararalanarak dengeyi bozarak hareketi sürekli hale getirmeyide sağlamış olur.

bende düşündüm ve  düşünmekten vazgeçtim. böyle birşeyi başarmış olsam bile  piyasaya sürülmesini uygun bulmadım. nedeni ise bu sistemler bulunsa bile yararlı bir buluş gibi görünmesine rağmen şahsen ben görmüyorum, mevcut dünya düzenini alt-üst edeceğinden her şehire atom bombası atılmış gibi çalışanlara zarar vereceğini söyleyebilirim...

üstelik sistemin basit olması nedeniyle merdivenaltı üretimleri ertesi gün çıkacağından, herkes kendisi için ihtiyacı kadar rahatlıkla üretebileceğinden buluş sahibine ve ülkesine kuruş bile
kazandırmaz.

hadi kolay gelsin.

mucitler olmasaydı dünyada taş devrini yaşardı!
Sayfa: [1]

Ara

Forum İstatistikleri
Yeni ileti varToplam İleti: 5224
Yeni ileti varToplam Konu: 795
Yeni ileti varToplam Üye: 5940
Yeni ileti varSon Üye: CemalSayın
 Reklamlar
 Haberler
Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
 Desteklediklerimiz