Kayıt Ol   Şifreni mi unuttun ?   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Giriş Yap
  • Kayıt Ol
Sayfa: [1]
Site Author : Konu: acil yeni & basit icat  (Okunma sayısı 951 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aralık 18, 2009, 10:05:18 ÖÖ
Bizim Mucit
*
Üye No : 5933
kolay yapılan & kolay malzemelerle yapılan icatlar bilen varsa sölesin
Aralık 18, 2009, 05:10:27 ÖS
Hero Member
Üye No : 144

sen kimsin, önce kendini tanıt ve bu sisteden tanıyan varsa bir referans versin bakalım...
ne malum bilim hırsızı olmadığın

mucitler olmasaydı dünyada taş devrini yaşardı!
Ocak 24, 2010, 12:32:54 ÖS
Full Member
Üye No : 5
TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE GETİRİLİRSE OLMAZSA OLMAZ

sen kimsin, önce kendini tanıt ve bu sisteden tanıyan varsa bir referans versin bakalım...
ne malum bilim hırsızı olmadığın

Saygıdeğer arkadaşım,size bir kıssadan hisse anlatayımda sizde cevabınızı almış olun.
Öğretmenin birisi öğrencilere matematik problemi vermiş,bunun çözümünü istemiş.
Öğrencilerin biriside öğretenim bu problem çok zor demiş.
Öğretmende şu cevabı vermiş.Evlladım zaten sor olmasaydı problem olmazdı demiş.
Hayatımızın tamamında bir matematik problemi mevcuttur.
İşte burasıda mucitler yeri olduğuna göre,hayatın problemlerini çözmek isteyenlerin birbirinden az da olsa bilgi alarak kendi projesini geliştirme yeridir.
Hiç bir problem çözmeye kafa yormadan sadece koay yapılan malzemelerle icadlar bien söylesin deme yeri değildir.
Sen de probem çözme niyetin kabiliyetin ilgin bilgin yoksa söylense bile anayamazsın.
Birde bir barter takas yeri gibi olsa bile burası sende bir bigi koymalısınki sende buradan bir şeyler alabilesin.
bir şey Almadan vermek sadece Allah .c.c a mahsustur.
İnsanlar günümüzde bedava selam almadan selam bile vermez oldular.
Bir ata sözü vardır.Bedava peynir ancak fare tuzağında olur.
Sen bedava diye bir proğram yüklüyorsun internetten,onun içinde de nice trojanlar,solucanlar,virüsler oluyor.
Onun için buradan bedava bilgi almak niyetinde isen boş hayal peşinde olmanızın size de faydası olmaz.
Bende bilgi olsa bura yazıpda bedava vereceksem ona niçin kafa yorayım demezmi.
Mucitler o kadar akılsız olsalardı.Yeni bir icad düşünmezlerdi.
Bu kadar akıllı olupda olmayan bir şeyi icad edenler bu bilgilerini bedavaya verirlermi.Bedavaya bilgi verecek olan da zaten mucit olamaz.
Bir kıssadan hisse daha anlatayım size.
Kayserili bir çocuk sokakta oynarken osmanlı zamanında,elinde hakiki altın varmış.
Bunu gören uyanık yahu ..   ..du nun birisi.Elindeki oyuncağı bana verirmisin demiş.
Çocukta akıllı imiş.Veririm de bir şartım var demiş.Nedir şartın söyle de bu elindekini bana ver demiş.Yahudu sen eşek olup ha hi ha hi diye burada anıracaksın demiş ,sonrada dört elli ayaklı olarak duracaksın ben üzerine bineceğim deh dıgıdık deh dıgıdık diye süreceğim sende beri gezdireceksin demiş.
Çocuğun elindeki altıan göz koyan yahudu çocuğun bütün şartlarına evet demiş.Eşek gibi anırmş at gibi kişnemiş.
Sonra ellerini yere koyup çocuğun keyfi yetinceye kadar gezdirmiş.Hadi bakalım elindekini bana ver ben dediğini yaptım demiş.
Akıll kayserili çocuk cevabı vermiş.
Sen eşek oldun anırdın.at oldun kişnedin.Bende senin üstüne bindim gezdim.
Bu elimdeki atını almak için hespsine sen bu eşek aklında razı oldun.
Sen bu eşekliğinle bu elimdekinin altın olduğunu biliyorsun da ben senin üstüne binen adam insan olarak bunun altın olduğunu bilmiyormuyum.
Hadi oradan defol da git bir daha eşek akklınla adamların elindeki altını almaya çalışma bu da sana iyi bir ders olsun.Bunu unutma demiş.
Bu kıssadan hisseyi düşünüpde kimse den bedava bilgi istenilmese iyi olur.
Sende bir bilgi olsa da bura yazsan ben şunu yapacağım.
Şu ksıımda takıldım.Bana yardım edermisiniz demiş olsaydınız.Size bir çok bilgi gelirdi.
Neyse bu kıssadan hisselere sen alınma bundan sonra bura bu tür hoş ve boş söz yazanlar bundan sonra daha güzel derslerini anırlar.
Bu yazmızı okuyanlarda bizi israil ajanlığı ile suçlayanlarda ibrete bir defa daha sözlerini iyi bir terzi gibi sözlerini 40 defa ölçsünler bir defa biçsinler gibi 40 defa düşünsünler bir defa konuşsunlar.
Atalarımız demişler dirki.Gırtlak 40 boğumdur.40 defa düşün bir defa söylemek içindir deimşler.
İnsan söylemediği sözün hakimidir,söylediği kötü sözün mahkumudur.
Bizi mahkum edecek sözleri sarf etmemeliyiz derim.Size iyi günler dilerim.Sevgi saygı ile selamlarım.

TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE İŞİN GEREĞİNCE GETİRİLİRSE OLMAZ SA OLMAZ DİYENLERDENİM.

İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA EN FAYDALI OLANIDIR. H.Ş. NE LAYIK OLABİLMEK İDEALİMDİR.

ŞİMDİ EN İYİ MUCİTLİK MUCİTLERİN BEN DÜŞÜNCESİNİ BİZ DÜŞÜNCESİNE ÇEVİREBİLMEKTİR.
SİZLERİ SADE SAMİMİ SEVGİMLE SELAMLA
Sayfa: [1]

Ara

Forum İstatistikleri
Yeni ileti varToplam İleti: 5224
Yeni ileti varToplam Konu: 795
Yeni ileti varToplam Üye: 5940
Yeni ileti varSon Üye: CemalSayın
 Reklamlar
 Haberler
Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
 Desteklediklerimiz