| Nisan 04, 2007, 07:23:35 ÖS |
|
|
BURADAN NE ANLIYORSUNUZ??? BEN ÇİZGİ FİLİM SEYRETTİĞİMİ SANIYORUM YÜZLERCE KONUDAN HAYATA GEÇEBİLECEKLERİN SAYISI BİR ELİN PARMAKLARI KADAR AZ. HERKESE SELAM OLSUN ÇİZGİ FİLİM SEYRETMİYORUZ HAYATA GÜZELLİK KATIN GENÇLER HAYELLERLE DEĞİL YAPTIĞINIZ DENEYLERLE KONUŞUN
|
|
|
|
|
|
MUCİT OLUNMAZ MUCİT DOĞULUR
|
|
|
| Nisan 04, 2007, 08:05:59 ÖS |
|
|
DOĞAÜSTÜ GÜÇLER GAYET MÜMKÜN VE FAYDALI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2007, 10:54:45 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2007, 01:13:03 ÖÖ |
|
|
1700 yak›n bir tarihtir biri ç›k›pta bi tutu olucak ve flu da€daki adam› bu kutudan görebilicez deseydi adam› asarlard› bugun geldi€imiz hale bak ve bu son 20 y›l› 2100 lerde insanl›€›n donum noktas› say›laca€›na eminim ben çok umutluyum herseyden ama insan o€lu ne yaz›kki yasad›€› dunyan›n fark›nda de€il inan›n fark›nda olunsa hersey bam baska olur b›rak›n birileri uçsun birileri hayal kursun ve gercekci olmas›n belki bir gün olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2007, 10:45:11 ÖÖ |
|
|
Mucit Ustaya katiliyorum ben..Bura Mucitleri bulusturan bi sitemi yoksa hayali hezeyanlarla bilim kurgu filmciligi oynanan bi yermi???Tamam fikirlere acigiz sorun yokta herkes her aklina geleni sacmaliyor.Hani ortada yapilan bisey yok calisma yok deney yok..Size onlarca site adresi vereyim gidin orada tartisin bu 5000 yil sonranin teknolojilerini...Ikinci bi husus bir cok arkadadas internetten arakladiklari fikirleri sanki kendi buluslariymis gibi sunuyorlar buda COK AMA COK AYIP... Husus UC ...Insanligin geldigi noktada Fiziksel matamatiksel kimyasal konularin temeli acikliga kavusmustur bu temeller disinda sunu yaparim bunu ederim diyenler SADECE HAYAL KURAR VE SACMALAR...HAyel kurmak tabiki serbest ama tartisilma yeri burasi olmamali bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2007, 02:14:14 ÖS |
|
|
kısa ve öz evet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2007, 02:22:04 ÖS |
|
|
Fikir ortaya atmak gerçekten hoş ve güzel ama; Birilerinin ben yaptım deyip çıkmasına acayip sinirlerim bozuluyor... Bence en güzel buluş Bitirme ödevinde Kilimayla ilgili olan arkadışımızın ben başka bir şey daha göremiyorum... Herkese başarılar... Çok fazla uçup hayal dünyasında yaşamayın birazda buraya inip dünyada ki oluşumları seyredin derim ben...
|
|
|
|
|
|
İnsanlar aletleri bulmadan önce insaniyeti buldular...
|
|
|
| Nisan 05, 2007, 03:18:58 ÖS |
|
|
ben haftalar önce sitem etmiş, ben güzelmiyim diyen bi tipe laf sokmuştum. Hattta başlık bile açıp siteden atılmayı göze almıştım. ama moderaatörlerden şu karşılık gelmişti; moderatörler uyumuyor merak etme ama ne yazılar silindi nede bi düzen geldi arkadaşlar motimota gibi kişilikler böyle davranmaya devam edecektir o olmazsa başka bitane çıkar. önemli olan değerli proje veya fikir sahiplerine karşı bu sitenin kalitesiz olduğunu düşündürmemek. zaten Türkiye'de bilime verilen değerin azlığından kimsenin şüpesi yok, madem böyle bir buluşma noktamız var bunun eskitilmesine izin vermeyelim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 08, 2007, 05:20:51 ÖS |
|
|
Sana kesinlikle hak veriyorum bunlar 6 yaşındayken rüyamda gördüğümşeyler ışınlanmak,uçmak vs.En uçuğu ışınlanmak bide cismin özelliklerini başka bir cisme aktarmak ya da kopyalamak!Bi maddeyi atomlarına ayırmak için gereken enerjiden kimsenin haberi yok sanırım!Cisim özelliğini aktarmakta saçma bu mümkün ama nasıl mümkün kokusunu şeklini biraz uğraşsanda elyordamıyla yaparsın ama bi makineyle bu bence imkansız çok uçmayalım arkadaşlar!İcatlar insan hayatını kolaylaştırmak için ortaya çıkmışlar!Biz insanlar buna sebep olmuşuz!Bu hayatımızı nasıl ve ne şekilde kolaylaştırabilir sizce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 08, 2007, 09:41:02 ÖS |
|
|
sanıyorum birilei gerceklere önem veriyor ama hayel peşinde koşanlar yani bedavavılar diyerı olmuşuzda kimsenin haberi yok.dünya ** biz çok akıllıyız yani ama icraat yine yok ya biride elle tutulur gözle görülür ve pazarda pay kapabilecek birşeyi yaptım desin neolur be.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 08, 2007, 09:57:41 ÖS |
|
|
icat tabiki var arkadaşlar..ama neden burda yazayım ki?bunun mantıklı bir açıklaması var mı sizce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 08, 2007, 10:00:15 ÖS |
|
|
icat tabiki var arkadaşlar..ama neden burda yazayım ki?bunun mantıklı bir açıklaması var mı sizce?
Ben bırak benim sahibi olduğum fikrin bile bu rada yazdığım andan itibaren kısa bir süre sonra aynısını başka bir adla yazdılar... bu konu hakkında bir açıklama bile yapılmadı yaptığımız protestolar bile kale bile alınmadı...
|
|
|
|
|
|
İnsanlar aletleri bulmadan önce insaniyeti buldular...
|
|
|
| Nisan 09, 2007, 05:33:52 ÖS |
|
|
SANKİ HİÇ DİKKAT ÇEKEMEMİŞİM BİRKAÇ KİŞİ DIŞINDA.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 09, 2007, 10:52:34 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 10, 2007, 04:16:59 ÖS |
|
|
birgül hanım demek ki i emeğin ve fikrin sözkonusu olduğu yerde dikkatli olmak gerekiyor...ama bu kafa bu insanlar da varken canınızı sıkmayın...bir yerlerde takılıp kalırlar...nasrettin hocanın fıkrasındaki gibi tarif sende olduğu sürece korkma..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 11, 2007, 01:21:29 ÖÖ |
|
|
Ynt: SİTEDE ADI GECEN KONULAR SİZCE AKLA MANTIĞA YATKINMI « Yanıtla #14 : Nisan 10, 2007, 04:16:59 ÖS »
-------------------------------------------------------------------------------- birgül hanım demek ki i emeğin ve fikrin sözkonusu olduğu yerde dikkatli olmak gerekiyor...ama bu kafa bu insanlar da varken canınızı sıkmayın...bir yerlerde takılıp kalırlar...nasrettin hocanın fıkrasındaki gibi tarif sende olduğu sürece korkma.. RUSEN KARDEŞİME AYNEN KATILIYORUM.AMA BİZ BU OLMAMALIYDIK LEB DEMEDEN LEBLEBİYİ KAPMALIYDIK.NE YAZIKKİ HAZIRCI VE TEMBEL BİR MİLLET ÇIKTIK. ZATEN AKLI SELİM BİRŞEY YAPMAYA KALKANLARADA DELİ DENİYOR . YAN GELİP YATALIM BOŞ VERİN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 17, 2007, 01:53:45 ÖS |
|
|
yan gel yat oh ne rahat...lüküs hayat....niye kendimizi yoralımki üçü beşkuruştan her türlü tekonolji her yerde var... önemli olan pop star olabiliyormuyuz ona bakmak lazım... para olunca her türlü teknoloji alabiliriz... boşa bulmak için kafayı sıyırmya gerek yok ... köşeyi kısa yoldan dönmek daha akıllıca ... bir şeyler başardın demeleri için para kazanmamız yeterli... yaptığın işin değeri önemli değil... insanlık için hizmet akıllı olduğumuzu göstermiyor.. bizi halkın gözünde daha komik duruma düşürüyor... uyanıklık akılın en üstün birimi... varsa ne alaa yoksa gülünç olursun o kadar... insanlığı buluşlarıyla bura getiren mucitler boşa bir gaye edinmişler.. sonuç ortada hazır olana şükür etmeden yapanın eline sağlık demeden .. yaratan nasıl yaratmış demeden hoyratça tüketmek tek gayemiz... mutluluğu daha çok daha çok tüketerek elde edeceğimizi sanıyoruz.. ...halbuki mutluluk dağıttıkça çoğalır... topladıklarımız sadece sırtımıza yük olur....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 17, 2007, 02:52:23 ÖS |
|
|
(halbuki mutluluk dağıttıkça çoğalır... topladıklarımız sadece sırtımıza yük olur....))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 24, 2007, 08:37:25 ÖS |
|
Cuged
|
Yani bana show yaptıracaksın mucitusta37 kardeş bir buluş yapmak okadar kolaymı , tabiki değil bizim kültürümüzde bilim körleştirilmiş. Bu bilimden uzak insanlardan alacağın fikir ne olacak. Kelin ilacı olsa misali yapma böyle gözünü sevem Hakan taşıyanın bir parçası ben buldum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 12, 2007, 10:56:41 ÖS |
|
|
Fikirlerin %95 i hiçbir işe yaramıcak şeyler. insanlarda üşenmeden yazıyorlar.. hadi hayırlısı Bilgi eksikliginde yapılmış projeler bir sonuca varamaz sadece o projeyi yapan insanı belli bir süre mutlu etmeye yarayabilir oda kimseye bir yarar saglayamaz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 13, 2007, 12:47:33 ÖÖ |
|
|
aynen katılıyorum ancak %95 genede az demişsiniz. % 98 işe yaramaz ..
selamlar
|
|
|
|
|
|
بسم الله هر خيرك باشيدر
|
|
|
| Mayıs 20, 2007, 09:06:12 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
BURA HAYALLERİNİ YAZAN GENÇLERİN HEPSİNİ TEK TEK TEBRİK EDİYORUM TEŞEKKÜR EDİYORUM. BÜTÜN GERÇEKLER İLK ÖNCE HAYALLERLE BAŞLAR.HAYAL KURULMADAN HİÇ BİR GERÇEK MEYDANA ÇIKMAZ.ANCAK NE YAZIKTIRKİ HAYAL KIRICILARI SANALDA DA OLSA ÜLKEMİZİN İYİ DÜŞÜNEN İYİ İNSANLARININ DÜŞÜNCELERİNİ BİLE SANALDA DA BOĞMAK İSTEMEKTEDİRLER.SİZE NE KİMİN NE HAYALİNİN OLDUĞU.SANALDA KİME NE ZARARI VAR.AKILLI OLANLAR DÜŞÜNÜLENLERİN HAYAL OLDUĞUNU BİLSELER BİLE KENDİLERİ BU HAYALİN BİR ANA FİKİR VEREBİLECEĞİNİ DÜŞÜNEREK BUNDAN ESİNLENEREK BAŞKA BİR BENZERİ GERÇEĞİNİN ORTAYA ÇIKMASINA ÇALIŞIRLAR. BEN İSTERİMKİ HER KONUDA HERKES BİR DEĞİL BİNLERCE HAYALİNİ BANA VE BURAYA YAZSINLAR.HİÇ BİR İNSAN ASLA HAYAL KURMAKTAN VE HAYALİNİ PAYLAŞMAKTAN ÇEKİNMESİNLER.HAYAL KIRICILARININ BOŞ SÖZLERİNE DE BOŞ VERSİNLER.BOŞ İNSANLAR BOŞ İŞLER YAPARLAR VE BOŞ SÖZLER SÖYLERLER.BU TÜR BOŞ İŞLERLE BOŞ SÖZLERLE BOŞU BOŞUNA BAŞKALARININ BİR İDEALİNİ BİR HAYALİNİ KIRMAYA ÇALIŞANLARI SİZLERDE BOŞ VERİN BUNLARDA BOŞU BOŞUNA YAZSINLAR KENDİLERİNİ BU ŞEKİLDE TESELLİİ ETSİNLER.İYİ DÜŞÜNEN VE İYİ ŞEYLER ÜRETMEYE ÇALIŞAN GENÇLER SİZLER YİNE HAYIRLI İŞLER YAPMAYA İNSANLARA FAYDALI OLMAYA YARAYACAK BÜTÜN KONULARDA HAYAL DESELER BİLE PROJELER FİKİRLER ÜRETMEYE DEVAM EDİN BİRBİRİNİZLE PAYLAŞIN BİZE DE YAZIN.BİRİMİZİN HAYALİNİ BİR DİĞERİMİZİN DÜŞÜNCESİ GERÇEĞE ÇEVİREBİLİR.HEPİMİZİN HAYALLERİMİZİN ELBET BİR GÜN GERÇEĞE DÖNÜŞECEĞİNE EMİNİM.HAYALLER GERÇEKLERİN TOHUMLARIDIR.TOHUM OLMADAN HİÇ BİR BTKİ YETİŞMEZ.
|
|
|
|
|
|
TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE İŞİN GEREĞİNCE GETİRİLİRSE OLMAZ SA OLMAZ DİYENLERDENİM.
İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA EN FAYDALI OLANIDIR. H.Ş. NE LAYIK OLABİLMEK İDEALİMDİR.
ŞİMDİ EN İYİ MUCİTLİK MUCİTLERİN BEN DÜŞÜNCESİNİ BİZ DÜŞÜNCESİNE ÇEVİREBİLMEKTİR. SİZLERİ SADE SAMİMİ SEVGİMLE SELAMLA
|
|
|
| Eylül 23, 2007, 01:10:03 ÖS |
|
|
 |
|
|
ben yeni oldugum için geç yazıyorum nasrettin hoca hesabı herkez haklı çözümüde var hayal edilen projeler ve üzerinde çalışılan yada bitmiş projeler bunlar kolay çözülecek şeyler hepimiz biliyoruzdur bence sorun olan insanların birbirlerine olan güvenin yok olması bu sitede aslında çalıştıgımız konularda yardımlaşmak takıldıgımız konularda fikir fırtınaları kopmalıydı çünkü bizler sizler gibi düşünen insanlar o kadar az kiiiiiiii benim karsıma bu güne kadar fikrimi tartışabilecegim benim gibi düşünen kimse çıkmadı inanın dediginiz gibi deli gözüyle bakılıyoruz artık bende deli olduğuma inanıyorum ugraşıyorsun aylarca yıllarca uykuların kaçıyo yapıyorsun ama boş karşına çözülemiyen denklem para çıkıyor insanlara anlatıyorsun ortak arıyorsun yok olmaz taklit daha kolay denenmiş para kazanıyo ya tutmazsa demiyolar ama anlıyosun herkez hazırcı olmuş bizler boşuna saçlarımızı döküyoruz bende kalmadıya neyse kusura bakmayın içimi döktüm galiba ama inanın bu bile rakatlattı biraz düşünen insanların oldugunu bilmek bile güzel şimdi kızım güzel bi yazı okudu sizlerle paylaşmak istedim yükselirken etrafına çok iyi bak düşerken onlarla tekrar karşılaşıcaıksın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 03, 2007, 03:22:15 ÖÖ |
|
|
atın iyisine doru adamın hasına deli denirmiş. banaDA DELİ diyorlar bunun için kimseye kızmayın ..demekki biz farklıyız demekki biz monatanlaşmış birileri gibi hep ayını işi yapıp hep aynı yolu kullanıp hep aynı lafı konuşup durmuyoruz o yüzden biz kendini normal sanan insanlara diken gibi batıyoruz eee tabi rahatsız olunca insan oğlu kulp takıyor hemen DELİİİİİ diye. desinler varsın bilinki şunu bu dünya kendini akıllı sanan ve delilerin yaptığı icadlarla hayatını devam ettiren insanlarla dolu. demekki delilik bi ayrıcalık onlar olamadığına göre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 17, 2007, 02:22:23 ÖÖ |
|
|
 mucitusta ve eyyupdemiralay kardes .. tam olarak halihazirdaki durumu tarif etmissiniz.. bizler okadar ugrasip proje falan hazirliyoruz. en son donup dolasip is paraya dayaniyor .. bence bu da o "parasi olan insanlarin imtihani" yani destek olup olmamakla test ediliyorlar.. ve esefle soyleyeyim ki .. hemen hemen tamami bu imtihanda kaybedenler safinda yerini aliyor. aslinda kaybeden sadece onlar değil. once bu millet sonrada tum insanlik KAYBEDiYOR !! selamlar
|
|
|
|
|
|
بسم الله هر خيرك باشيدر
|
|
|
| Aralık 22, 2007, 11:37:58 ÖS |
|
|
Hedefin başbakan olmak. anlayan anlar 
|
|
|
|
|
|
------------------------------------------------------- YA BEN BİZANSI ALIRIM YADA BİZANS BENİ -------------------------------------------------------
|
|
|
| Aralık 23, 2007, 12:33:57 ÖÖ |
|
|
bu iğne kime ?
|
|
|
|
|
|
بسم الله هر خيرك باشيدر
|
|
|
| Ocak 27, 2008, 10:25:33 ÖS |
|
|
 |
|
|
kardeş kimsin ? israil ajanı falanmısın ?? buraya fikirlerimizi yazalım sizde hemen yapıverin değilmi ?? yok öyle yağma !
yazıklar olsun bu yakıştırmana üzüldüm doğrusu. daha fazla bir söz söylemeye değmez sözün. Güzel bir söz vardır. suskaunluğum dilsizliğimden değildir. Lafa bakarım lafmı diye lafı söyleyene bakarım adammı diye. anlayana sivri sinek saz olur anlamayana bir çift davul ile zurna az olur demişler atalarımız. Seni sana seni yüce mevlama havale ediyorum. Burası fikir paylaşım formudur. Ben kimseye projenizi bize açıklayında biz alalım demedim. Benim kimsenin projesine buluşuna ihtiyacımda yoktur. Bende de bir çok buluş bilgisi vardır.Fakat maddi imkan olmadıktan sonra istediğin kadar buluşun projen olsun.Yapamadıktan sona ne işe yararki. o dediğin insanlar burdan açıkça hareket etmezler kendilerini ele vermezler senin ruhun bile duymadan senin bilgini almasını ve seni yönetmesini de bilirler. Sende ancak bu vatan için canını kanını vermiş gazilik ünvanı ile taçlanmış hakiki osmanlı torununa israil li suçlaması yaparak kalbini kırarsın kul hakkı olarak günahımı alacak kadar zavallısın. Zavallılara sözüm yoktur.
|
|
|
|
|
|
TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE İŞİN GEREĞİNCE GETİRİLİRSE OLMAZ SA OLMAZ DİYENLERDENİM.
İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA EN FAYDALI OLANIDIR. H.Ş. NE LAYIK OLABİLMEK İDEALİMDİR.
ŞİMDİ EN İYİ MUCİTLİK MUCİTLERİN BEN DÜŞÜNCESİNİ BİZ DÜŞÜNCESİNE ÇEVİREBİLMEKTİR. SİZLERİ SADE SAMİMİ SEVGİMLE SELAMLA
|
|
|
| Ocak 28, 2008, 12:43:22 ÖÖ |
|
|
selamün aleyküm abilerim kardeşlerim. Dışarıdaki ruh halinizi buraya taşımayın lütfen, başkaca bişey demiyorum. ben anlayanlara konuşuyorum.Tekrar selamlar, hepinizde saygı değer insanlarsınız inanın hepinizi seviyorum ve samimiyim ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 28, 2008, 03:02:52 ÖÖ |
|
|
bu iğne kime ?
ya kusura bakma imla hatası yapmışım. Doğrusu Hedefim başbakan olmak. anlayan anlar  umarım üstüne alınmamışsındır. ( galiba alınmışsın )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 28, 2008, 03:03:56 ÖÖ Gönderen: tcenk »
|
|
------------------------------------------------------- YA BEN BİZANSI ALIRIM YADA BİZANS BENİ -------------------------------------------------------
|
|
|
| Nisan 09, 2008, 11:24:16 ÖS |
|
|
ha gayret TÜRKİYE bilinçleniyoruz yavaş yavaş uyku mahmurluğunu üzerimizden atıyoruz olcak bu işler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|