Kayıt Ol   Şifreni mi unuttun ?   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Anket

SİZCE ZAMAN;DA YOLCULUK YAPILABİLİR Mİ

EVET
- 21 (27.3%)
HAYIR
- 11 (14.3%)
BELKİ GELECEKTE
- 17 (22.1%)
İMKANSIZ
- 28 (36.4%)

Toplam Oy Verenler: 74

Oylama kapandı: Nisan 15, 2007, 09:49:43 ÖS

Sonuçları görüntüle
Sayfa: 1 [2]
Site Author : Konu: ZAMAN MAKİNASI  (Okunma sayısı 2674 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haziran 07, 2007, 10:27:05 ÖS
Bizim Mucit
*
Üye No : 4970
zamanda yolculuktan ziyade dunyanın dısında cok
hızlı bir şekilde hareket eden bir cisimde o an
içinde bulunduğumuz cisimdeki zamana göre birkaç ay geçirip
dünyaya döndüğümüzde aradan yıllar geçmiştir ve bu sayede
geleceği görmüş oluruz....aynı cisimle ivme sonucu ışık
hızından daha hızlı bir şekilde gidersek bu sefer dunyadan
bize gelecek ışığın daha yavaş olması nedeniyle cok daha
once yansıyan ışıkları yakalayarak eskı zamanlı görüntüleri
görmüş oluruz ve bu yollada geçmişe yolculuk yapmış sayılabiliriz
Haziran 09, 2007, 12:46:56 ÖÖ
Hero Member
Üye No : 3829
niye zamanda yolculuğu moleküllere ayırmakla yada ışık hızı ile eş tutuyorsunuz. başka yöntemler olamazmı ?

-------------------------------------------------------
YA BEN BİZANSI ALIRIM YADA BİZANS BENİ
-------------------------------------------------------
Haziran 09, 2007, 11:22:21 ÖS
Bilim İnsanları
*
Üye No : 1915
HERKESİN ÇOK İYİ BİLDİĞİNİ SANDIĞIM ORTAÇAĞDA YAŞANMIŞ BİR GALİLE OLAYI VARDI. NEDENSE BİRDEN AKLIMA GELDİ.AYRICA BU SİTEDEMİ YOKSA FORUM DONANIMHABERDEMİ OLDUĞUNU HATIRLAYAMADIĞIM BİR KONU VARDI.ELEKTRİK ENERJİSİNİ KABLOSUZ İLETMEKLE İLGİLİ.BİRİSİ BİR KONU AÇIYOR, DİĞERLERİ VURUN ABALIYA MİSALİ SALDIRIYORLAR. NE OLDU ... AMERİKADA KABLOSUZ ENERJİ İLETEREK BİR AMPÜLÜ YAKTILAR.                                               BİR SÖZÜMDE SEVGİLİ OKSİJEN KARDEŞİME .OLAYLARA DİNİ AÇIDAN YAKLAŞANLARA YOBAZ GÖZÜYLE BAKMASINI YADIRGADIM.MUCİTLİK BU DÜNYA İÇİN GEÇERLİ,MADDESEL BİR OLAYSA PEYGAMBERİMİZİN ŞU HADİSİNİ HATIRLATMAK İSTERİM.   'HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ BU DÜNYA İÇİN,YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞIN'         HEPİNİZE SAYGILAR
Ağustos 01, 2007, 02:39:25 ÖÖ
Hero Member
Üye No : 5131
ŞU ANKİ UFOLARIN ÇOĞU BUNUNLA BAĞLANTILIDIR. ZAMAN MAKİNESİ BİR ŞEKİLDE MÜMKÜNDÜR AMA İNSANA ZARAR VERİRİR BELKİ BAZI MAKİNELER İLERDE ZAMANDAN SES YADA GÖRÜNTÜ ALABİLİR AMA BİR İNSAN YADA CANLI ZAMANA MÜDAĞELE EDEMEZ DÜNYA BAŞI BOŞ DEĞİLDİR HER ŞEY BİR YERE KADAR ALLAH SADECE İNSANA DEHİL UZAYDA VE DİHER BOYUTTAKİ CANLILARIDA UYARAMAKTADIR . DÜNYA BİR MİSYON YERİDİR İNSANLARIN BİR MİSYONU VARDIR. VE BİR GÜN İNSANLAR CENNET VE CEHENNEME EBEDİ YURTLARINA GİDECEKLER HAN Gİ  ZAMAN MAKİNESİ SİZİ EBEDİYEN CENNETE GÖTÜRÜR?? BU İŞLER BU KADAR BASİT DEĞİLDİR. BU ARADA AMERİKALILAR BAZI SAVAŞ GEMİLERİNİ YÜKSEK ENERJİYLE AKIMLARLA GÖZDEN KAYBETİP BELİRLİ BİR ZAMAN ÖNCE VE ÖTESİNE GÖTÜRMÜŞTÜR ANCAK TAYFALARI HASTALAMIŞTIR.

isteyen mesıncırına ekleyebilir..
Ocak 27, 2008, 06:59:18 ÖS
Full Member
Üye No : 5
TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE GETİRİLİRSE OLMAZSA OLMAZ
HERKESİN ÇOK İYİ BİLDİĞİNİ SANDIĞIM ORTAÇAĞDA YAŞANMIŞ BİR GALİLE OLAYI VARDI. NEDENSE BİRDEN AKLIMA GELDİ.AYRICA BU SİTEDEMİ YOKSA FORUM DONANIMHABERDEMİ OLDUĞUNU HATIRLAYAMADIĞIM BİR KONU VARDI.ELEKTRİK ENERJİSİNİ KABLOSUZ İLETMEKLE İLGİLİ.BİRİSİ BİR KONU AÇIYOR, DİĞERLERİ VURUN ABALIYA MİSALİ SALDIRIYORLAR. NE OLDU ... AMERİKADA KABLOSUZ ENERJİ İLETEREK BİR AMPÜLÜ YAKTILAR. BİR SÖZÜMDE SEVGİLİ OKSİJEN KARDEŞİME .OLAYLARA DİNİ AÇIDAN YAKLAŞANLARA YOBAZ GÖZÜYLE BAKMASINI YADIRGADIM.MUCİTLİK BU DÜNYA İÇİN GEÇERLİ,MADDESEL BİR OLAYSA PEYGAMBERİMİZİN ŞU HADİSİNİ HATIRLATMAK İSTERİM. 'HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ BU DÜNYA İÇİN,YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞIN' HEPİNİZE SAYGILAR
çok teşekkür ederim kardeşim güzel bir hadisi şerif hatırlattığın için

TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE İŞİN GEREĞİNCE GETİRİLİRSE OLMAZ SA OLMAZ DİYENLERDENİM.

İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA EN FAYDALI OLANIDIR. H.Ş. NE LAYIK OLABİLMEK İDEALİMDİR.

ŞİMDİ EN İYİ MUCİTLİK MUCİTLERİN BEN DÜŞÜNCESİNİ BİZ DÜŞÜNCESİNE ÇEVİREBİLMEKTİR.
SİZLERİ SADE SAMİMİ SEVGİMLE SELAMLA
Mayıs 08, 2008, 06:47:29 ÖS
Hero Member
Üye No : 5280
Hint-Tibet mitoslarında, “uzay üstü uzay”a çıkıp zaman yolculuğu yapan “Dhurakhapalam”a, “Vaidor”; UFO benzeri uçan disklere de “Vimana” denilmekteydi (D68). Hint esatirinde, Vaidor’ların, Turan Dağı’nda; Vimana’ların ise, Tor Dağı’ında bulunduğu, daha doğrusu inip, çıktıkları yazılıdır. Hatta, Çinliler’in, Fransızlar’ın (Kont Sédir) ve Ruslar’ın (Çar Nikola) büyük paralar harcayarak kurdukları ekiplerle Dhurakhapalam’ı arattırdıkları söylenir. General Haushofer’in de, Tibet’te bu konuda araştırmalar yaptığı söylenmiştir. Diğer taraftan, Tibet’teki Lama rahiplerinin ağızbirliği ile sakladıkları bir sırra göre, Dhurakhapalam’ın, saklandığı kutsal beldeden çalındığı ileri sürülmüştür.   
Bu konu ile ilgili olarak, Aiberg’in kitaplarından birinde, satır aralarında sadece şöyle bir cümle yer alıyor: “G’nin bu aygıtı bularak, Rusya üzerinden Grönland’a taşıması ve Paul Kamenberg isimli birini zamanda iki yıl geri göndermesi ile ilgili olarak süper devletleri şok eden deneyler”.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=45550

burada gösteriyor ki geçmişte insanlar zamanda yolculuk yapmışlar ve şimdi bizim yaşadıklarımız esasen birleri bizlere yaptıkları planlara göre bizi yönlendiklerini gösteriyor bu demek ki geçmişte olan tüm olaylar birleri tarafından planlanmış ve uygulatılmış olduğunu gösteriyor. Tabi ki bu yazılanlar doruysa. O zaman tüm katliamların suçlusu bu zaman makine sının sahipleri. Çünkü onların planları bu. Gelecekte neyin önüne geç mek istediklerini bilmiyoruz.
 ;) ;D
Haziran 18, 2008, 11:39:27 ÖÖ
Bilim İnsanları
*
Üye No : 5364
ben yolculuk yaptım atatürkün elini öpmüştüm. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Şaka şaka hiç zamanda yolculuk olurmu yav.
Mart 18, 2010, 12:59:58 ÖS
Bizim Mucit
*
Üye No : 5980
Hemen hemen bütün cevapları okudum uzun zaman boyunca araştırdığım ama hiçkimsenin düşünmediği bişeyi mantıken çözdükten sonra zamanda yolculuk kavramının olamıyacağına kanaat getirdim. ancak yinede %1 lik bir olabilirlik payı var ama şuanki teknolojiyle ve bizim bildiklerimizle değil (18.03.2010) . Şimdi arkadaşımın fikrine saygı duyarak şöyle birşey örnek vermek istiyorum. Geleceğin oluşması için bugünün de değişmesi lazım. Doğal olarak ki eskiye baktığınızda bugün eski insanların yaşadığı yerlerde biz yaşıyoruz yani hayatın bir değişim mekanızması var eskiler gidecek yeniler gelecek. Örneğin Şu an aquavaryum' un olduğu yerde eskiden bir villa vardı belki 50 sene sonra da bir uzay mekiği fırlatma rampası olacak. şimdi sen geleceğe gittiğini varsayarsak ve uzay mekiği fırlatma rampasını görürsen bu zamanda biz haala yaşadığımıza göre aquavaryum' a da etki etmiş olacaksın. Yani geleceği yapmak için geçmişi değiştirmek lazım. Benim dediğim veya anlatmak istediğimi tam olarak anlatabildim mi? bilmiyorum ama biraz düşünürsen ne demek istediğimi anlıyacaksın. Saygılar...
Haziran 07, 2010, 03:01:25 ÖS
Bizim Mucit
*
Üye No : 6011
öyle birsey olurmu laaa :)
Sayfa: 1 [2]

Ara

Forum İstatistikleri
Yeni ileti varToplam İleti: 5230
Yeni ileti varToplam Konu: 797
Yeni ileti varToplam Üye: 5942
Yeni ileti varSon Üye: armagan
 Reklamlar
 Haberler
Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
 Desteklediklerimiz