| Nisan 18, 2007, 07:27:58 ÖÖ |
|
|
[youtube=425,350]IP48ThMbYTs[/youtube] Su Engeline Takılmış
|
|
|
|
|
|
Hayal gücü ile bazı şeyler gerçekleşebilir Yeter ki İnansın hayaline insan Herzaman büyük hayallerin olsun Benim şimdi daha büyük hayallerim var inanırsam ve çalışırsam bunu başarabilirim. Beyin Fırtınası İle Laf Ebeliği Çok Farklı Şeyler
|
|
|
| Nisan 18, 2007, 09:19:44 ÖS |
|
|
gayretinden dolayı mucidimizi tebrik ediyorum.
sakın üzülme senin senin aklında daha çok buluşlar olduğunu tahmin ediyorum...
yalnız bu kadar çok para ve zaman harcamadan önce nekadar olabilirliğini bu siteye veya sitede bana yaz yazdımcı oluruz...
bana yazmaya sakın çekinme bizim ekip helal lokma yiyenlerdendir. hakkın zayii olmaz...
ideallerin daim olsun.
İRFAN GENÇER
|
|
|
|
|
|
mucitler olmasaydı dünyada taş devrini yaşardı!
|
|
|
| Nisan 21, 2007, 09:58:32 ÖÖ |
|
|
tam "taşıma su ile değirmen döndürme " işi  not: bende rizede oturuyorum .. tebrikler 
|
|
|
|
|
|
بسم الله هر خيرك باشيدر
|
|
|
| Nisan 23, 2007, 02:18:56 ÖÖ |
|
|
ne diyelim allah kolaylık versin size ama harika bir içat olmuş su az olmasına rağmen sistem dönebiliyor
|
|
|
|
|
|
MUCİT OLUNMAZ MUCİT DOĞULUR
|
|
|
| Mayıs 26, 2007, 10:38:48 ÖS |
|
Cuged
|
Çok zekiyce hazırlanmış bir sistem. Bu fikir bence dünyada hiç kimsenin düşünemediği bir sistem, su hortumundan akan az miktardaki suyla elektirik elde edbilmek, kaba bir tabirle dökme su ile. Bu sistem bence dünyada bir devrim başlatacak. Oda Zuhahaha !!! devrimi
Canım ülkem benim, çok düşünem ama boş düşünen.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2007, 10:40:14 ÖS Gönderen: Cuged »
|
|
|
|
|
| Mayıs 27, 2007, 03:09:45 ÖS |
|
|
adam elindeki ile o kadar anca yapabilmiş..
|
|
|
|
|
|
بسم الله هر خيرك باشيدر
|
|
|
| Mayıs 27, 2007, 03:50:22 ÖS |
|
Cuged
|
Yahu nemox ben böyle birşey yapsam varya kendimi deli diye içiri attırırım vallahi yahu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 27, 2007, 04:12:50 ÖS |
|
|
ya fıkralardan çok gülüyorum burda:)
stres atmaya buraya takılalım artık hehhehhhehee
|
|
|
|
|
|
mucitler olmasaydı dünyada taş devrini yaşardı!
|
|
|
| Mayıs 27, 2007, 05:46:50 ÖS |
|
|
takıl .. hayatını yaşa : ) )
|
|
|
|
|
|
بسم الله هر خيرك باشيدر
|
|
|
| Aralık 03, 2007, 02:46:18 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
cuged kardeşim zaten sen akıllı bişeyde sayılmazsın insanlarla dalga geçme, adam yapmış ve en azından deneyebilmiş burda birçok hikaye anlatan var ama bu anlattıklarına kendileri bile inanmayan insanlarla dolu. anladığım kadarıyla videoyu tam anlamamışsın, adamın suyu az bu 1. bir 2.si ise burdaki arkaşaların da bazılarının yapmaya çalışıpta denemeye bile cesaret edemedikleri bişeyi denemiş benim gördüğüm kadarı ile. belli bi miktar suyu depolamış ve depoladığı ile elekrik üretmiş ama heapları yanlış yapmış olmalıki anca sistem kendini çevirebiliyor az biraz güç başka yere akmaya yani elektrik başka bir yerde kullanılmaya başlayınca su kurduğu depoya dönmez olmuş. ben bunu hep söyledim durdum birçok arkadaşımıza burda ama iyi bir deney olmuş en azında bu konuyu ikide bir demcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyanlar bir ders olsun neymiş efendim bedava enerji imiş.enerji zaten bedava var doğada almasını bilirsen. bir daha bu konuyu acan veya böyle bişey yapacağım diye ortaya atlayan arkadaşlarımız olursa bunu gösteririz işte kardeşim senin yapmaya çalıştığın sistem bu bi bak sonra sende yap deriz .............
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 06, 2008, 05:12:15 ÖS Gönderen: mucitusta37 »
|
|
|
|
|
| Aralık 12, 2007, 08:03:29 ÖS |
|
|
videoya çok iyi bakın ve anlamaya çalışın ve bakmakla bırakmayın yorum yazın arkadaşlar neden böyle olmuş olabilir herkese selamlar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 12, 2007, 08:05:04 ÖS Gönderen: mucitusta37 »
|
|
|
|
|
| Aralık 17, 2007, 02:29:50 ÖÖ |
|
|
mucitusta kardesim .. senin icin bu videoyu tekrar izledim. bu yorede yasadigim icin buralardaki su sistemlerini iyi biliyorum. bu adam sisteminden urettigi elektrik ile depoya geri su pompalamaya falan calismiyor. bu kismi yanlis anlamissin. sadece deposunda su bittigi vakit artik sistemi kullanissiz hale geliyor o kadar. yani abartilacak bir mesele yok ortalikta.
selamlar
|
|
|
|
|
|
بسم الله هر خيرك باشيدر
|
|
|
| Ocak 16, 2008, 02:14:33 ÖS |
|
|
kıymetli kardeşlerim bizler yeniliğe açık olmalıyız.Biz hiç bir kardeşimize burada saygısız davranmadan herkesin serbestçe fikrini düşüncesini bizimle paylaşabilmesini sağlayabilmeliyizki burara daha çok faydalı yeni bilgiler resimler videolar eklensin ki biz birbirimizin gönderdiğinden ilham alarak geliştirmeye çalışalım.Yanlış da olsa eksikde olsa birisi görür eksiğini tamamlar yine de faydalı bir yeniliğe vesile olur diye düşünüyorum.hiç bir kimsenin buraya gönderdiği bilgiyi önemsizleştirmeye küçümsemeye hakkı yoktur.Birbirimizin bilgisini küçümsemeyelim tamamlayalım.Sizleri sade samimi sevgimle saygımla selamlıyorum.Sürekli mesajlarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE İŞİN GEREĞİNCE GETİRİLİRSE OLMAZ SA OLMAZ DİYENLERDENİM.
İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA EN FAYDALI OLANIDIR. H.Ş. NE LAYIK OLABİLMEK İDEALİMDİR.
ŞİMDİ EN İYİ MUCİTLİK MUCİTLERİN BEN DÜŞÜNCESİNİ BİZ DÜŞÜNCESİNE ÇEVİREBİLMEKTİR. SİZLERİ SADE SAMİMİ SEVGİMLE SELAMLA
|
|
|
| Ocak 19, 2008, 02:43:07 ÖÖ |
|
|
thanks for your comments. but I don't like teasing. please cease fire  I am friend earthlings  I am always open for new things .. but ..... realy .. who are you ? are you one of industry agent ? I can sell you one of my super project . "full conterolled nuclear fusion" but I want 5 billion euro for prototype .. deal ? greets
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 19, 2008, 02:45:02 ÖÖ Gönderen: nemox »
|
|
بسم الله هر خيرك باشيدر
|
|
|
| Ocak 25, 2008, 12:56:21 ÖÖ |
|
|
inansay kardeşim benim burda kimseyi küçümsemek gibi bir niyetim yok bazılarının bu site kuruldu kurulalı sürekli telavfuz ettiği kendine ceviren sisteme bir örnek teşkil edecek bir düzen burdaki videoyu tam seyreden bunu çözecektir  VE benim bir yıldır üzerine basa basa söylediğim ve aklı selim birçok abi ve kardeşimin söylediği kulak artı edilip hep laf olsun diye birileri ısrarla bu konuyu konuştu ama nedense kimse denemedi bende diyorumki bedeva enerjie bir örnek işte bakın seyredin ve deney yapmanıza gerek kalmasın size güzel bir tecrube olsun ..ve yine diyorumki ben bu deneyi yapmış olan abime teşekkür ediyorum ona helal olsun laf değil icraat yapmış helal olsun ona. Birçok kendini mucit zanneden girişimçi kardeşlerimede örnek olur inşallah selamlar herkese
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 25, 2008, 10:45:10 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
Benim sözüm iyiliğin yayılmasını isteyenlere değil,hiç bir şey yapmadan sadece yapılmış olanı boş yere elektirerek bu yönde iyi araştırmacı düşünenlerin moralini bozup hevesini azaltanlaradır. Boş insanlar,boş işler yaparlar,boş sözlere söylerler,bizde bu tür boş insanların işine sözüne boş verelim bildiğimiz doğru davranışlarda devam edelim diyorum.Bizler kendi aramızda iyi bir danışma tanışma dayanışması oluşturalım. Daha bizden sonra çok iyi buluşlar yapacak olanlara moral verelim düşüncelerini değerlendirelim,doğrulayalım destekleyelim.Bunun için ortak iyi bir fikir birliği faydalı faaliyet birliği üretim paylaşım dayanışma birliği oluşturlım. birimizin iyi fikrini diğerimiz daha güzel geliştirebilmesi noktasında olumlu teşvik edici konuşmalarda bulunalım diyorum. Benimle bu konuda aynı fikirde duyguda düşüncede olanların bu dayanışma fikrimin faydalı faaliyete geçebilmesi için tanışmak isteyenlerin mesajlarını bekliyorum.Sizleri sade samimi sevgimle saygımla selamlıyorum. Dinimiz müslümanların ortak faydalı faaliyetlerinde azimle kararlılıkla mücadele etmelerini ve bu mücadele neticesinde ise dayanışma içinde olanların felaha ereceğini yani ekonomik sosyal kültürel v.s her alanda başarıya ulaşabileceğini bize emretmektedir.Bizler ortak hedeflerde birleşemezsek her birimiz bir hiç hükmünde kalmamız ve yok olmamızı engelleyecek her hangi bir şey bilemiyorum.Bilen varsa bana da öğretirlerse memnun olurum.
|
|
|
|
|
|
TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE İŞİN GEREĞİNCE GETİRİLİRSE OLMAZ SA OLMAZ DİYENLERDENİM.
İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA EN FAYDALI OLANIDIR. H.Ş. NE LAYIK OLABİLMEK İDEALİMDİR.
ŞİMDİ EN İYİ MUCİTLİK MUCİTLERİN BEN DÜŞÜNCESİNİ BİZ DÜŞÜNCESİNE ÇEVİREBİLMEKTİR. SİZLERİ SADE SAMİMİ SEVGİMLE SELAMLA
|
|
|
| Mayıs 20, 2008, 02:22:57 ÖS |
|
|
gayretinden dolayı mucidimizi tebrik ediyorum.
sakın üzülme senin senin aklında daha çok buluşlar olduğunu tahmin ediyorum...
yalnız bu kadar çok para ve zaman harcamadan önce nekadar olabilirliğini bu siteye veya sitede bana yaz yazdımcı oluruz...
bana yazmaya sakın çekinme bizim ekip helal lokma yiyenlerdendir. hakkın zayii olmaz...
ideallerin daim olsun.
İRFAN GENÇER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 29, 2008, 06:43:10 ÖS |
|
|
Dayanışma içinde olmak en önemlisi. keşke bir milli takıma verilen destekte olduğu gibi veya onun çeyreği kadar mucitlere destek olsalardı .. şimdi teknolojide en ileri ülke olmuştuk !!!
selamlar
|
|
|
|
|
|
بسم الله هر خيرك باشيدر
|
|
|
| Haziran 30, 2008, 10:28:35 ÖÖ |
|
|
Kardeşim bu millet son ana kadar bir şeypayı sevmiyor. Baksana milli takım bile rakiplerini yenmek için son ana kadar bekledi ondan sonrasını hepimiz biliyoruz. Almalarada az daha aynı şeyi yapıyorduk. Bıçak kemiğe dayanınca bu dediklerin olur sanırım. 
|
|
|
|
|
|
------------------------------------------------------- YA BEN BİZANSI ALIRIM YADA BİZANS BENİ -------------------------------------------------------
|
|
|
| Haziran 30, 2008, 01:50:30 ÖS |
|
|
 tam isabet .. selamlar
|
|
|
|
|