Kayıt Ol   Şifreni mi unuttun ?   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Giriş Yap
  • Kayıt Ol
Sayfa: [1]
Site Author : Konu: güneş sıcaksu enerji sistemlerinden güneş yokken de elektrik üretecek sistem  (Okunma sayısı 1253 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mayıs 16, 2007, 03:29:07 ÖÖ
Hero Member
Üye No : 144
e posta ile konu hakkında ayrıntılı adreslilere bilgi verilir...

tüm teklifler değerlendirilerek cevap verilecektir.

İRFAN GENÇER: mucitirfan@hotmail.com
« Son Düzenleme: Eylül 24, 2007, 02:44:05 ÖÖ Gönderen: mucitirfan » Kayıtlı

mucitler olmasaydı dünyada taş devrini yaşardı!
Mayıs 19, 2007, 12:25:27 ÖÖ
Hero Member
Üye No : 1346
ısı enerjisi sisteminden elektrik mi üreteceksiniz ?? hemde güneş yokken ? depolanmış olan mevcut enerjiyi kullanarakmı ?
yoksa stirling çevrimi mi işin içinde ?

selamlar

بسم الله هر خيرك باشيدر
Mayıs 19, 2007, 01:27:50 ÖÖ
Hero Member
yok başka,

sterlig değil

Mayıs 19, 2007, 03:54:32 ÖÖ
Hero Member
Üye No : 1346
bulmaca gibi adamsın vesselam : ) )

selamlar

بسم الله هر خيرك باشيدر
Mayıs 19, 2007, 01:08:32 ÖS
Hero Member
çok buluş basit ayrıntılarla var olmuştur ve bunu ilk akla getirenlerden olmak insanı heyecanlandırıyor,

üstelik çok sistemde uygulanabilir olması da cabası...

Mayıs 20, 2007, 09:47:27 ÖÖ
Full Member
Üye No : 5
TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE GETİRİLİRSE OLMAZSA OLMAZ

inansayenerji@gmail.com emailime mesajınızı beklerim sizi saygı ile selamlarım.
İRFAN GENÇER

TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE İŞİN GEREĞİNCE GETİRİLİRSE OLMAZ SA OLMAZ DİYENLERDENİM.

İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA EN FAYDALI OLANIDIR. H.Ş. NE LAYIK OLABİLMEK İDEALİMDİR.

ŞİMDİ EN İYİ MUCİTLİK MUCİTLERİN BEN DÜŞÜNCESİNİ BİZ DÜŞÜNCESİNE ÇEVİREBİLMEKTİR.
SİZLERİ SADE SAMİMİ SEVGİMLE SELAMLA
Mayıs 20, 2007, 12:29:08 ÖS
Hero Member

inansayenerji@gmail.com emailime mesajınızı beklerim sizi saygı ile selamlarım.
İRFAN GENÇER

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]yukardaki e posta adresi bana ait değildir. aramıza israil'den ajan olarak girmiştir ve benim yazıya kendi e posta adresini vermiştir...
  adına ben özür dilerim...İRFAN GENÇER: mucitirfan@hotmail.com
[/size] [/size] [/size] [/size]
« Son Düzenleme: Eylül 24, 2007, 02:45:47 ÖÖ Gönderen: mucitirfan » Kayıtlı

Eylül 24, 2009, 10:57:17 ÖS
Bizim Mucit
*
Üye No : 5887
İki yıl öncesinin konusunda cevap yazmak saçma olabilir ama inansay mahlaslı şahsın İsrail ajanı olduğunu iddia etmek de hiç mantıklı gelmedi bana...
Ocak 24, 2010, 02:36:55 ÖÖ
Full Member
Üye No : 5
TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE GETİRİLİRSE OLMAZSA OLMAZ
İki yıl öncesinin konusunda cevap yazmak saçma olabilir ama inansay mahlaslı şahsın İsrail ajanı olduğunu iddia etmek de hiç mantıklı gelmedi bana...

Size çok teşekkür ederim değerli kardeşim.Ben bu yazıyı 3 yıl önce görmüş ve gülmüştüm.
Bunu söyleyen arkadaş bizi tam tanımadan boş bulunarak yazmıştır.
Bu arkadaşımız beni de gayet iyi bilir.
Şimdi ben Gaziantep deyim.
www.inansayticaret.com  isimli web sitem vardır.
Dedem rahmetli öz be öz Gaziantep savunmasında sağ dizinden yaralanarak Gazi olmuştur.TBMM den gazilik madalyası almıştır.
Böyle bir dedenin torunu olarak ejdadımıza özümüzü kültürümüze dinimize inancımıza bağlı olarak yaşamktayım.
İsteyen le msn den de görüşmeye hazırım.
Telefonum da 0531 889 70 11 dir. Arayan değerli kardeşlerimizle de görüşebilirim.
Fakat her nasıl olmuşsa birisi araya fitne fesat sokmak için bu şekilde bir oyun yapmıştır.
Şuurlu akıllı müsümanlar bu tür oyunlara kapılmazlar.
Peygamberimiz S.a.S  şöyle buyurmuştur.Size bir isi bir kavim bir topuluk hakkında bir haber getirse o haberi iyi ce inceleyip araştırmadan
o kavma zulum mü edeceksiniz hayır öyle yapmayınız iyice inceleyin araştırın öyle karar verin buyurmaktadır.
Her kim kendisini müslüman sayıpda araştırma dan şablonlu kara boya gibi iftira atıyorsa o kişi nin müslümanlığının kalitesi tartışılır.
Attığı iftirasının bedelini de iki türlü öder bir dünya da helalleşerek öder.
ikincisi ise ahirette ya sevabından verir,yada iftira attığı kişinin günahını alır öder.
Elham düillah ben müslümanım.Allah c.c ın bakara suresinde lanetllemiş olduğu topluma köğeklik yapacak değiliz.
Biz ancak Allah .cc a kul olmaya rasulüne ümmet olmaya çalışan biriyim.
Benim Adım Mehmet SARI dır.PTT ve Türk Telekomda 1977-2007 tarihleri arasında 30 yıl kamu hizmetim olarak şerefle görevimi tamamladım.
bir insanın en önemli görevi bu dünya da yaşadığı hayatını namuslu şerefli bir şekilde tamamlamasıdır.Bende hasbel kader bunu yapmaya çalışıyorum.
Basit dünyalık için Allah a kul omayıp da kul kul olacak aşağılık varlıklardan değilim.
Bunu her kim demişse kendisini ve sözünü iyi ölçüp tartıp söylemesi lazımdır.
Ahirete inanıyorsa bu sözün bedelini ahirette ödemek istemiyorsa dünya da özür dilemelidir.Bu forumda yazılı olarak.
Bana telefon açarak helalleşmesinide istemiyorum.Gazeteerin iftirayı birinci sayfadan yazıpda tekzibi ara sayfada küçükçe yazdığı gibi değil.
Bu forma a da aynı şekilde yazabilmelidir.Aksi takdirde ahirette alımım kul hakkımı.
Bana iftira atana çok teşekkür ederim.Benim günahımı aldığı için.
Size de çok teşekkür ederim sui zanda bulunmadığınız için.
Şükür benimde kendime göre şerefim itibarım dürüstlüğün vardır.
Her kim buna leke sürmeye çalışırsa Allah c.c hesabını en güzel şekilde ondan sorsun inşallah.
Ben şimdi şunu diyorum.Anlayana sivri sinek saz olur anamayana da bir çift davul ile zurna az olur demişler atalarımız.
Şüphesi olanlar bildiği yere bildiğini söyleyipde bu aziz vatanımıza sahip çıkmıyorda sadece burada yazı yazıp israil ajanıdır diyorsa o kişide o dediğinden daha aşağılıktır.Söylediği iftirasını ispat edemeyende aynı şekildedir.
Sizi sade samimi sevgimle selamlıyorum.
Allah .c.c. a emanet ediyorum.
Sizi yerli bir marketing firmasına üyeliğe davet ediyorum.
Sizinle daha güzel iyilikleri güzellikleri ilmi tekniği teknolojiyi gelişmeyi dayanışmayı kardeşce birlikte yerli yeni işbirliği organize etmeyi istiyorum.
Sizi şimdi vereceğim linke tıklayarak üye olmanızı teklif ediyorum.

http://www.birelinnesivar.net/Network/uyeol.asp?pinno=3770
Sizi face book da kurmuş olduğum.
iki grubumuza da davet ediyorum.
İştir kişinin ayinesi lafa bakılmaz ata sözü gereğine göre ORTAK FAYDA VE PAYDA İÇİN TANIŞMA VE DAYANIŞMA GRUBUMUZA üyeliğe davet ediyorum.
http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=160882587388&ref=search&sid=100000464328775.2431129435..1

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=213447170717&ref=ts

http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?ref=profile&id=100000464328775
Yukarıdaki linke tıklarsanız benim profilimi görürsünüz
iyibiri.iyibirinsan nickliyim.
Profilimdeki tanıtımımımda ve yazılarımı incelerseniz.
Grrubumdaki yazıları paylaşımlarımı incelerseniz bu sözü söyleyenin sözünün ne kadar doğru ne kadar iftira olduğunu göreceksiniz.
Hatta facebookda ben israi ve abd ürünerini protesto ettiğim için 3 defa benim hesabım kapatıldır.Irakda Ebu Garib ceza evinde müsüman bacılarımıza yapılan utanmaz eziyetleri sulumleri anlatan bir bayan kardeşimizin konuşmasını yayınladıktan sonr ertesi gün yine sebebsizce hesabım kapandır.
Bu tür adam nasıl israil ajanı oluyormuşda israil ürününü  abd ürününü protesto edilmesini isteyen yazı yayınladığı için 3 -4 defa hesabı kapatılıyormuş sizlerin vijdanınıza ve Allah c.c a havale ediyorum.
Facebookdaki ambleme bakınız.Bu amblemimizde Türk bayramığımızın güzel sitilize edilişi vardır.Hatta Cumhuriyetimizin 50 kuruluş yıdönümünde orta okul 2 sınıfta iken resim dersinde model aldığım Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümü nü kutlama logosundan esinendirm.
1994 yıılında aydın da iken kurdğum.
inansay ldt. ştii me amblem olarak koydum.
Bu güzel ay yıldızlı amlmemimizi şimdi ise www.inansayticaret.com sitemize koydum.Karşısında ise şanlı Türk bayrağımız vardır.
Ortak fayda ve payda için tanışma ve dayanışma grubummuzun bilgiler kısmında ise niyetimizi gayemizi açıkca yazdığım bilgilerimizi bizzat incelemenizi sizlerden özellikle istirham ediyorum.
53 Yaşındaki ehli sünnet inancına bağlı yaşayan insanı bu şekilde suçlamak hiç de iyi bir insanlık işi değildir.
Sizlerin bağınızı ağrıtmış olmayayım da bu konuda sizlerin vijdani insani değerlendirmenizi Allah c.c ın takdirine havale ediyorum.
Hasmin Allahu veni amel vekil diyorum.Allah c.c ne güzel vekilimizdir.

TEKNİKTE ŞARTLAR YERİNE İŞİN GEREĞİNCE GETİRİLİRSE OLMAZ SA OLMAZ DİYENLERDENİM.

İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA EN FAYDALI OLANIDIR. H.Ş. NE LAYIK OLABİLMEK İDEALİMDİR.

ŞİMDİ EN İYİ MUCİTLİK MUCİTLERİN BEN DÜŞÜNCESİNİ BİZ DÜŞÜNCESİNE ÇEVİREBİLMEKTİR.
SİZLERİ SADE SAMİMİ SEVGİMLE SELAMLA
Sayfa: [1]

Ara

Forum İstatistikleri
Yeni ileti varToplam İleti: 5230
Yeni ileti varToplam Konu: 797
Yeni ileti varToplam Üye: 5943
Yeni ileti varSon Üye: cenkguven
 Reklamlar
 Haberler
Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
 Desteklediklerimiz